Personlig Tränare och hälsocoach

nominerad Till årets Personliga tränare.

"Med värme , seriositet, 100% närvaro och gediget kunnande lotsar Natalie sina adepter från ängsliga motionärer till starka atleter. Hennes superkraft är att förmedla tilltro till ens egna förmåga och att det aldrig är för sent att börja lyfta tungt. Hennes energi pushar dig att ta ut det där lilla extra som du vet att du har, men inte tidigare vågat." -Guldhjärtat 2021

                     

kombinera rätt mat med bra träning med resultat

Paket 1- Prova på

Under 1 vecka har du tillsammans med Natalie 1 träningstillfälle.

10st matlådor ingår.

Välj mellan 18 st alternativ (6st veg). Se under flik "matlådor" i menyn.

Pris: 1650kr

Paket 2- resultat

Under 6 veckors har du varje vecka 1-2 träningstillfällen tillsammans med Natalie, personligt framtaget och format efter dig.

10st matlådor i veckan ingår.

Välj mellan 18 st alternativ (6st veg). Se under flik "matlådor" i menyn.

6 veckor mat och Personlig träning, begränsat antal platser

Pris vid en PT-timme / vecka: 11000kr

Pris vid två PT-timmar/ vecka: 16500kr

paket 3- tillsammans

Under 12 veckors tid har ni varje vecka 1-2 träningstillfälle tillsammans med Natalie, framtaget och format efter er.

För dig som vill träna tillsammans med din partner eller dina vänner i mindre grupp (max 6pers).

Ingår 10st matlådor/ person i veckan. Välj mellan 18 st alternativ (6st veg). Se under flik "matlådor" i menyn.

12 veckor mat och PT- small group - begränsat antal platser

Kontakta oss för pris

Fredrik Sennevall, klient.

Hej jag har haft Natalie som pt i snart två år hon fungerar väldigt bra för mig. Hon är kunnig och gör bra övningar för mig och puchar mig till att nå nya mål jag trivs väldigt bra med att ha henne som min coach. Jag har aldrig tränat på gym aktivt förut och började för att bli starkare framför allt i min rygg som jag har haft mycket smärta i under flera år. Så jag är inget tränings freak! Men det vi gör tillsammans funkar jättebra för mig och ryggsmärtor har jag helt sluppit jag har ju såklart blivit starkare i hela kroppen sedan har även min fru blivit en kund till Natalie. Jag tränar två pass i veckan och min fru börjar med två pass i veckan efter nyår nu kör hon bara ett pass.

Cecilia Besev, klient.

Med lika delar fokus och närvaro, gedigen kunskap, lyhördhet och värme lotsar Natalie sina kunder genom träning från nybörjare till självklar atlet. Kontakten är direkt, både tidsmässig med snabba svar och kommunikativ, vilket ger en känsla av att bli sedd och att vara viktig. Natalie ingjuter tro på sina adepter när deras egna självförtroenden tryter och med oförtruten entusiasm får hon sina kunder att växa!

vi tänker på din hälsa

Jag vill veta mer!

I detta formulär kan du bl.a. lägga din beställning, ställa frågor eller be oss om att kontakta dig. Vi hör i regel av oss inom 48h. Eventuella avvikelser i svarstid vid helgdagar.
Namn E-post Meddelande Skicka in